En Son İzlediğiniz Film

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
The Irishman bitti şimdi. Üç küsur saat süren bir baş yapıt. Müzikleri muhteşem. Ara bulucu ve iş bitirici Russel(Joe Pesci), Russel ile tanışarak hayatı tamamen değişen Frank (Robert De Niro), sendika lideri Jimmy Hoffa(Al Pacino) ve rant peşinde koşan pek çok kişi ve elbette Kennedyler... Filmin uzunluğu, filmi tek solukta bitirmeye engel olsa da, akıcı anlatımı sayesinde pek ilgi dağılması olmuyor. Oyunculuklara laf yok ancak hepsi içinde Joe Pesci ayrı bence. ''Denge siyaseti nasıl yapılır'' dersi veriyor adeta. Bu konuda Churchill ve Demirel'den çok daha iyi bence... Dev bir film, 3 dev İtalyan oyuncu bir araya getirilmiş. Çok güzel filmdi.
 

ERGUN

Administrator
Yönetici
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
3,832
Ford v Ferrari. Christian Bale'in oyunculuğu her zamanki gibi göz dolduruyor. Matt Damon'ın sahnelerinde sürekli olarak cakkıdı cakkıdı sakız çiğneyerek konuşması beni aşırı irite etti; ya sabır çeke çeke filmi bitirmeyi başardım.

Çok çok iyi film. İzlemeyen yanlış yapar.son zamanda izledigim en iyi film.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
Marriage Story... Allah'a ve Hz. Meryem'e çok büyük bir iftiranın yer aldığı filmdir. Bunun haricinde, boşanmak üzere olan evli bir çiftin vasatı aşamayan öyküsü var filmde. Beğenmedim. Akıcılık yok, değişik diyaloglar yok, filmi izlenir kılacak hiçbir şey yok. Kötü.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
Elly Hakkında... Konusu: Elly, Sepideh 'in kızının öğretmenidir ve 3 yıllık nişanlısından ayrılmayı düşünmekte yalnız nişanlısından kurtulamamaktadır. Sepideh'in iş arkadaşı Ahmet bekardır ve Sepideh'in aklına mükemmel !!! bir fikir gelir: Ahmet ile Elly'nin arasını yapmak... Ahmet'e, Elly'nin resmini gösterir ve Ahmet beğenir. Sepideh, iki gencin arasını yapmak için bir gezi organize eder. Elly, nişanlı olduğu için katılmayı hiç istemez ama Sepideh çok fazla ısrar edince katılır. Bu gezi hepsinin hayatını, kökünden değiştirecektir.
Bu film, insanların zorda kaldıklarında nasıl kötü ve kaypak olabildiklerini, çok acımasız bir biçimde gösteriyor. Filmde Ahmet, beraber geziye geldiği arkadaşlarına aynen şunu söylüyor '' Elly, sizce nasıl biri? Oylama yapalım, oylama sonucuna göre onu ailesinden isteyeceğim.'' Böyle bir pislik olabilir mi? Sinirden küplere bindim. Peki Peyman kılkuyruğunun ''Ölülerin namusa ihtiyacı yoktur.'' açıklamasına ne demeli?
Film inanılmaz başarılı. Yönetim, kurgu, hikaye, oyunculuklar... Muhteşemdi. Puanım 100000/10.
 
K

kuzgun1984

Misafir
coin locker girl.jpg


Emanet (Coin Locker Girl)
Gece çok geç vakitlerde izledim. Son zamanlarda izlediğim en iyi dram/suç/gerilim filmi diyebilirim ve hala etkisindeyim. Pek öyle ters köşe barındırmıyor ama tavsiye ederim, çok iyi film.
8.5 / 10
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
Luce 2019 şimdi bitti. 7 yaşında Etiyopya'dan evlatlık alınarak ABD'ye getirilen Luce, büyümüş ve üniversiteye gitmektedir. Öğretmeni, Luce'nin o kibar, beyefendi görünümünün altında aşırı şiddet eğilimli bir psikopat olduğunu düşünmektedir. Durum öyle bir boyuta ulaşır ki, öğretmen işten çıkarılacak raddeye gelir. İşler fena halde karışır.
+18'lik birkaç fuzuli görüntü haricinde konuşacağım. ABD'NİN sanırsam Rocky 4'ten sonraki en büyük propaganda filmlerinden olabilir. Bundan hoşlanmadım. Her şey çocuğun son kürsü konuşmasında açığa kavuşuyor ve bu son beni çok etkiledi. Çok gerçekçi bir psikolojik gerilim-drama filmi. Oyunculuklar gayet iyi ve doğal. Ben filmi beğendim, puanım 7,5/10.
 

innotes

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Eki 2019
Mesajlar
410
Çelik Yumruklar Gerçekten keyifli ve eğlencli bir film. Bildiğimiz boks dövüşleri yerini Robot dövüşlerine bırakıyor ve bu esnada baba oğlunun birbirine yakınlşaması konu alınıyor ailecek izlenebilir.
 
K

kuzgun1984

Misafir
Memoir_of_a_Murderer_-_살인자의_기억법.jpg


Memoir of a Murderer (Bir Katilin Anıları)
Suç/Gerilim/Dram

Alzheimer hastası bir seri katilin başka bir seri katille hesaplaşmasını konu alıyor. Senaryonun işlenişi ve oyunculuklar gayet iyi. Sonlara doğru dram yönü çok vurucu hale geliyor. 8/10
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
A Full From Grace şimdi bitti. Konusu: Grace; yıllar önce eşinden boşanmış, kendi ayakları üzerinde duran, iyi bir işi olan orta yaşlı bir kadındır. En yakın arkadaşı Sarah, ona bir davetiye verir ve artık yeni birileriyle tanışması için ona akıl ve cesaret verir. Grace bu davete gider ve orada Shannon ile tanışır ve çok kısa sürede evlenirler. İşte işler tam da bu evlilik sonrasında karışır.
+18'lik saçma sapan birkaç görüntü haricinde;
Özellikle oyunculuklar çok iyiydi.
Mantık hataları olsa bile, filmde geri kalan her şey gayet kararında olduğu için bu hatalar göze batmıyor.
Hristiyanlık propagandasını sevmedim, filmde yeri ve filmin konusuyla mantıksal bir bütünlüğü olmaması nedeniyle çok fuzuli buldum.
Genel olarak iyi bir suç filmi olduğu için puanım 7,5 olacak. İzleyin derim.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
Önce 2012 yapımı Öldüren Tutku ardından 2016 yapımı Taşıyıcı Anne filmini izledim. Her iki film de inanılmaz mantık hataları barındırıyordu. Filmlern işlenişi, oyunculuklar iyi olsaydı, bu mantık hataları filmlere kolayca yedirilir ve dikkat çekmeleri engellenebilirdi. Ama hayır, iki filme de dair tek güzel şey yoktu. İkisini toplasanız tek film etmiyor. Her ikisi için de puanım 1/10, film başı 0,5/10 yapar. Gayet yeterli.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
İdris ELBA'NIN baş rolünde olduğu No Good Deed adlı yapımı şimdi tamamladım. Keşke film bir 20-30 dk daha sürseydi. Film gerçekten iyi ve ben biraz daha bu oyuncuları izlemeyi arzu ederdim. Konusu: Colin yıllarca hapis yatmış bir suçludur. Hapisten firar eder ve ilk iş olarak sevgilisinin evine gider. Sevgilisinin onu aldattığından şüphelidir ve sevgilisi ona aldattığını da itiraf eder. Aralarında tartışma çıkar ve Colin sevgilisini öldürür. Sıra sevgilisinin kendisini aldattığı adamdan intikam almaktadır. Olaylar karışır.
Gayet akıcı, hareketli,güzel bir filmdi. Ben beğendim. Puanım 7/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
2019 yapımı Collini Case şimdi bitti. Konusu: Genç avukat Leinen, bilmeden kendisini evlat edinen adamı(Hans Meyer) öldüren kişinin yani Fabrizio Collini'nin savunmasını üstlenir. Dava boyunca doğru olanı yapmak veya kendisine sahip çıkan kişiyi korumak arasında devamlı ikilemde kalmaktadır. Bu arada, kendisini evlat edinen ve onu bugünlere getiren maktul Hans Meyer'in geçmişi ile ilgili araştırma yapan Leinen hiç ummadığı gerçeklerle karşılaşır.
Ben filmi çok beğendim. Film zaman zaman ciğerimi sıkıştırdı. Babanın kurşuna dizilme sahnesi korkunçtu. Oyunculuklar son derece gerçekçi ve sadeydi. Franco Nero ve Heiner Lauterbach gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar. Elyas M'Barek de bu çok iyi oyuncuların arasında onlar kadar olmasa da gayet de parladı. Müzikler de çok güzel. Puanım 8,5/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
Eye For An Eye adlı İspanyol yapımı şimdi bitti. Konusu: Mario bir hasta bakıcıdır. Yıllar önce kardeşini yasaklı maddeye kurban vermiştir. Bir gün Mario'nın çalıştığı hastaneye yasaklı madde baronu Antonio Padin getirilir. Mario'nun yıllardır içinde biriktirdiği kini nihayet dışlaştıracağı, intikam alacağı gün gelmiştir.
Çok beğendim, dünyanın en güzel çirkini Luis TOSAR'ın kaşları yeter. Oyunculuğu muhteşem. Yasaklı madde baronu Antonio, Antonio'nun akıl ve sağduyudan uzak iki oğlu hakikaten çok iyi rol yapmışlar. Senaryo sağlam olmasa da; oyuncuların müthiş performansı, konu işlenişinin gayet iyi olması eksiklerin görmezden gelinmesini sağlıyor. Luis Tosar'ın puanı 10/10, filmin puanı 8,5/10. Güzel bir gerilim.
 

Oguzfb

Eau de Toilette
Katılım
29 Eki 2019
Mesajlar
155
7.Koğuştaki Mucize
İç acıtan duygu yüklü bi film olmuş
Aras’ın oyunculuk çok iyi
Ova rolündeki ufaklık çok tatlıydı
İlker Aksum ise her role yakışıyor : ))
Beğendim
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
La Caja 507 adlı İspanyol yapımı şimdi bitti.
Konusu: Kızı ölen bir banka müdürü, bu ölümün doğal olmadığını anlar ve kızına bunu yapanlardan intikam almaya yemin eder.
Tamam, kızını öldürenler elbette suçlu; peki sen nasıl bir babasın ki, kızın evden başka bir yerde kalabiliyor? Üstelik, yaptığın tek şey kızının kalacağı arkadaşının numarasını almak. Valla, ben anne olsam, evladımın kesinlikle başka bir yerde gece yatıya kalmasına izin vermezdim. Hadi verdim, kızımın-oğlumun(fark etmez cinsiyet) kalacağı aile hakkında adeta CİA-MOSSAD araştırması yapardım. Kesinlikle ebeveyn olarak tedbirsiz davrandınız sayın banka müdürü. Bu kadar tedbirsiz olduğunuz için zaten kızın daha 18 bile olmadan -kız 16 yaşında filmde- yaşamaması gereken şeyleri yaşamış. Film çok kötü de olsa, evladın bir an bile gözden uzakta tutulmaması gerektiğini bana anlattığı için çok fazla puan kırmayarak 1/10 puan veriyorum. O oyunculukların alması gereken puan milyonda bir. Keza, senaryo ve yönetim de aynı. Yazık oldu 1 saat 45 dakikama.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
Savaş filmlerinin %90'ı 2. Dünya Savaşı-olmayan Musevi katliamını konu alır. O yüzden çoook uzun zamandır savaş filmi izlemiyordum. Ancak 1917 adlı Amerika-İngiltere ortak yapımı film, konu olarak 1. Dünya Savaşını aldığı için, en azından bu filmde Musevi zırlaması izlemeyeceğim diye kuruldum bilgisayar başına, açtım 1917 adlı filmi. Konusu: İngiliz 8. bölükten 2 askere, Almanlar'a karşı diğer bölük kuvvetlerinin yapacağı saldırının iptal edildiği emrini, ilgili bölük komutanına iletmeleri istenir. İki asker, bu yolculuğa çıkarken inanılmaz derecede tedirgindir ve elbette yolda başlarına gelmeyen kalmaz.
Film güzel ancak William SCHOFİELD adlı asker karakteri kesinlikle ve kesinlikle Türk askerinden esinlenme yaratılmış. Çünkü İngiliz'de o derece vatan aşkıyla dolu yürek yoktur. İngiliz hile ve sırttan hançerleme sever. Çok eminim William SCHOFİELD, Türk askerlerinden esinlenmiş bir figür. Bu açıdan bakıldığında, filmin gerçekçiliği yok da denebilir. Senaryoyu da çok dolu, güçlü bulmadım. Puan verelim 5.5/10.
 
K

kuzgun1984

Misafir
el-hoyo-the-platform-420x600.jpg


The Platform (El Hoyo)
Sağlam metaforlar içeren, baya tuhaf bir konuya sahip bir film. finali hariç her yönüyle tatmin etti. Aç karnına ya da yemek yedikten 3-4 saat sonra izlemenizi öneririm. Devamı gelir bence. 8/10
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,013
2019 yapımı Aladdin şimdi bitti. Konuyu bilmeyen yoktur: fakir delikanlı, sihirli lamba, engeller ve prensesle evlilik... Fantastik bir film, haliyle aşırı saçma yerleri de vardı. Bunlar haricinde bence güzeldi. Prensesin 20-23 yaş arasında ve çok daha güzel olmasını beklerdim. Bilemiyorum sanki kadın baş rol ve erkek baş rol arasında kimya da yoktu. Sanki birbirlerinden haz etmiyor gibiydiler. Papağana bayıldım. Çok tatlıydı: İkinci adam ikinci adam...(repliği söylerken bayıldım) Göbükünden yerim senin kuş.:p:p:p:p:p Senaryo, yönetim iyiydi. Puanım 7/10.
 
Üst