Sephoradan Aldığım Di Gio Profumo Sahte Mi?

Digioprofumo

Eau de Cologne
Katılım
20 Haz 2021
Mesajlar
2
Arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 5 yıldır Di Gio Profumo kullanıcısıyım. Kokunun üst, alt ve orta noktalarına çok hakimim. Sephora'dan Di Gio Profumo 125 ml aldım 920 TL'ye. Fakat sahte olduğu çok açık, kokunun giriş notası yok ve doldurma parfümler gibi kalitesiz, kokusu yok neredeyse. Forumda yaklaşık 3 hafta önce benim gibi ayni şikayetten muzdarip bir arkadas vardı, benim parfümün batch kodu ile onunki aynı. 22U200J batch kodu. Kesinlikle sahte ama bu nasıl olur, Sephora gibi mağazalara güvenemeyecrk miyiz? Ortalık sahte parfumlerle dolu almaya da korkuyoruz. Batch kodunun aynı olması ve aynı sorunu yaşamamız acaba ilişkili durumlar mi? Tavsiyeniz nedir
 

Swann

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
17 Ağu 2020
Mesajlar
1,210
Merhaba öncelikle. Sephora, Boyner, Beymen hepsinin tedarikçisi aynı. Mesela dior alıyorsunuz sözgelimi hepsi arcondan alıyorlar. Sorun tedarikçi firmadan kaynaklanıyor da olabilir demek istiyorum aslında.
 

Digioprofumo

Eau de Cologne
Katılım
20 Haz 2021
Mesajlar
2
Bir ara haberlerde kaç milyon TL değerinde orjinal görünümlü sahte parfüm üretimi yerlerine baskın yapılmıştı. Ben bu parfümlerin hala piyasada dolaştığına inanıyorum ve evet bence de tedarikçi firmaların bir şekilde bu işin bir noktasinda olduğunu düşünüyorum.
 

exelance

Eau de Parfum
Katılım
26 Tem 2020
Mesajlar
277
Kesinlikle aynı kanıdayım. Distribitörler bu işin içinde.
 
Üst