Tavsiye Kullanıcı Blogları

Parfüm tavsiyeleri
Merhaba Kokuyorum.net üyeleri!


1_e1Khu9okTxlOD-lnZTk6DQ.jpg



Sizlerle paylaşmak istediğimiz harika bir yeniliğimiz var! Artık "Kullanıcı Blogları" adlı yeni alt forumumuzla tanışabilirsiniz.

Bu alan, parfüm dünyasına dair kişisel hikayelerinizi, deneyimlerinizi ve ilgi çekici içeriklerinizi paylaşabileceğiniz özel bir alt forum olacak.

📌 Neler yapabilirsiniz?

  • Kendi parfüm bloglarınızı tanıtabilirsiniz.
  • Yeni keşfettiğiniz kokularla ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
  • Kendi parfüm Youtube hesaplarınızı tanıtabilirsiniz.
  • Parfümle ilgili seyahat, etkinlik veya alışveriş deneyimlerinizi anlatabilirsiniz.
  • Kendi parfüm tasarım fikirlerinizi veya yaratıcı projelerinizi paylaşabilirsiniz.


Sevgiler,
Kokuyorum.net Moderasyon Ekibi
 
Son düzenleme:

freshperfumer

Eau de Parfum
Katılım
25 Mar 2024
Mesajlar
265
Scentsmemories_ kullanici adli instagram sayfamda begendigim ya da talep edilen parfümleri yorumlamaya calısıyorum.

Linki: https://www.instagram.com/scentsmemories_?igsh=YWFtaW1tdTRhZHhz&utm_source=qr

Kendimce, elimden geldiğince zaman ayırmaya calisip denedigim ve yazabildigim parfumleri ayirdigim bir hobi sayfamdir. Epeydir istedigim fragrantica ve parfumo sitelerinde hesaplarimdan sonra acmak istedim. Destekleyen olursa büyük motivasyon olur bana. :) sevgiler, selamlar.
 
Son düzenleme:

burhany

Founder Member
ROOT
Katılım
7 Mar 2016
Mesajlar
4,060
Scentsmemories_ kullanici adli instagram sayfamda begendigim ya da talep edilen parfümleri yorumlamaya calısıyorum. Kendimce, elimden geldiğince zaman ayırmaya calisip denedigim ve yazabildigim parfumleri ayirdigim bir hobi sayfamdir. Epeydir istedigim fragrantica ve parfumo sitelerinde hesaplarimdan sonra acmak istedim. Destekleyen olursa büyük motivasyon olur bana. :) sevgiler, selamlar.
İnstagram adresini bulamadım;link olarak ekler misin ?
 

freshperfumer

Eau de Parfum
Katılım
25 Mar 2024
Mesajlar
265
Takip ettim :) İncelemelerinizi dört gözle bekliyor olacağız.
cok tesekkur ederim! forum'a mart ayinda uye olmusum ama simdi fark ediyorum uyeligimi, yeni hesap acarken fark etmisim zaten uyeymisim. sanirim uye olup unutmusum onaylandiginda.

boyle bir forum'la bulusmak da cok mutlu edici benim icin. sonunda diyorum :)

destekleyen herkese cok tesekkurler, istek parfum gelirse ayrıca dener bizzat yorumlamak isterim.
 

freshperfumer

Eau de Parfum
Katılım
25 Mar 2024
Mesajlar
265
Merhabalar,
Yıllardır kalem ve parfümle ilgilenirim. Özellikle kalem dünyasında eksiklik olduğunu düşünmemden dolayı ben de bir sayfa açmaya karar verdim. Çok farklı işler de denedim. Zamanla onları da yazmaya başlayacağım.

Instagram sayfam: @kalemveparfum
Hayırlı olsun. Ben takip ettim.

ben de @scentsmemories_ instagram kullanici adiyla yorumlarimi paylaşmaya calisiyorum.
 
Üst