- Katılım
- 26 Ocak 2018
- Mesajlar
- 2,417
Ben seni örnek alıyorum aslında benim akıl hocam sensin senin bilgine tecrübene güvenip çoğu parfümü aldım teşekkür ederim sanaİzinden gidiyorum abi örnek oluyorsun bize:)
Ben seni örnek alıyorum aslında benim akıl hocam sensin senin bilgine tecrübene güvenip çoğu parfümü aldım teşekkür ederim sanaİzinden gidiyorum abi örnek oluyorsun bize:)
Bunları bi ekip halinde at abi:D
louis vuitton çanta almışsın umut hocam hayırlı olsun :)
Reformüle olmuştur,vanilyalı tatlımsı lastik kokusu baya vardı eskiden.Bvlgari Black : Plastik gibi kokuyor mihvalinde yorumlar okudum ama nefis bir deri vanilya temalı bir koku. Plastik kokusunu hiç almadım.![]()
Pixel cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reformüle olmuştur,vanilyalı tatlımsı lastik kokusu baya vardı eskiden.
artık clive umut korkut deriz :)
ne bilim ben sevdim kokularını en azından kaliteli oldugunu düşünüyorum o yüzdenartık clive umut korkut deriz :)
Hayırlı günlerde, sağlıkla kullanın beyefendi.
Geldi gönlümün efendisi![]()
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ediyorum daha güzellerini almak size nasip olur inşallahHayırlı günlerde, sağlıkla kullanın beyefendi.
Dubai'den arkadasim hediye etti.Acilisi benzemiyor.Ama kapanisi %95 ayni Acilisi ananas yerine bergamot ile yapiyor.Kalicilik ve farkedilirlik bekledigimden iyi cikti.club de nuit intense'yi nereden aldınız ? CA'a gerçekten benziyor mu ?
Çok teşekkür ediyorum canım kardeşim daha güzelleri senin olsunSözcüklerin bitip şişenin konuştuğu yerdeyiz. Hayırlı uğurlu olsun abim.
beğenmene sevindim sana söylemiştim güzel diye :)güzel günlerde kullan canım kardeşim