Oğlak güçlü,mantıklı ve ciddidir. Yengeç ise nostaljik,duygusal ve romantiktir.Burç oğlak, yükselen yengeç. Merakla bekliyorum. :)
Ay yengeç, venüs de oğlak hatta![]()
burberry goddess aldım bu mesaj üstüne:)Aslan burcu gösterişli ve özgüveni yüksektir.boğa ise doğaya,kalıcılığa ve lükse önem verir. Sade ve hafif kokular ona hitap etmez.kalıcı,gösterişli ve güçlü bir parfüm uygun olur.
Libre intense,Chanel Coco noir ve Goddess Burberry diyorum 🫣
terazi estetiğe ve güzelliğe çok önem verir. abartılı şeyleri sevmez. özgünlük ister.Burcum ve yükselenim terazi. Tam bir teraziyim![]()
özgünlük isteyen, çalışkan ve kararlı ve net insanlardır. siyah gül, sandal ağacı içerikli olabilir.Bana bir tane daha öneri piliizzz oğlak burcum, yükselenim başak![]()
İyi günlerde kullanın..kullandıkça kokuyorum.net aklınıza gelsinburberry goddess aldım bu mesaj üstüne:)