Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

muratdiyaroglu

Eau de Parfum
Katılım
9 Tem 2023
Mesajlar
307
Günaydınlar havalar soğuması ile mugler pure havane 😇
1000045881.jpg
 

FragranceDT

Eau de Toilette
Katılım
6 Mar 2025
Mesajlar
80
"French Avenue - Vulcan Feu"
Mevsim geçişlerinde çok güzel giden bi parfüm oldu. Mango çok temiz ve baskın işlenmiş. Bu tarz meyveli kokuları doğrudan yaz sıcağında ve kış soğuğunda kullanmak bana fazla geliyo, o yüzden daha ılık havalara yakıştığını düşünüyorum. Performansı da oldukça başarılı.

Karpuz peynir splitinden 20 ML almıştım, memnun etti. Başka splitlerde de düşünürüm gibi. 10ml-20ml kenarda durur nisan-mayıs ve eylül-ekim zamanları için :D
 

Said

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 May 2019
Mesajlar
1,374
Kendi skecim Chypre Tonquin (no:1). Çam kerestelerinin üstüne miskini bırakmış geyik kokusu. Ferah, odunsu animalik. Eski kafa... Belki bir gün siseleyebiliriz...
Russian Musk & Siberian Musk serisi, Mriga, Mongolian Mriga gibi örnekleri var ama daha çok üstüne gidilip çeşitlendirilebilir çok sevdiğim bir tema. sizin yorumunuzu da merakla bekliyorum. umarım çıkarmak kısmet olur 👍🏼
 

elle61

Vintage Parfum
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,949
Chloe Signature kullandım bugün. Mükemmel bir gül/pudra yorumu. Çok kalıcı, yayılımı güzel. Kimseyi rahatsız etmeden güpgüzel kokmanın yollarından biri. Genel beğeniye uygun, harika bir parfüm üstelik dört mevsim de kullanılabilir.
 

Rayihaa

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Mar 2022
Mesajlar
989
Dior Forever and Ever. Yazın son günlerinden itibaren sık sık ve bol bol kullandığım baharlı bir çiçek parfümü. Lancome Miracle ve Miss Dior Blooming Bouquet'in ortalaması gibi. Bu parfümlerle ortak noktası da gül ve frezya zaten, baharlı hali de frezya akorundan geliyor olmalı. Yeterince temiz, yeterince çiçeksi. Gün içinde tazelemek gerekse de kullanmaktan çok keyif alıyorum.
 

Mavi

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
30 Eyl 2020
Mesajlar
953
Selam tekrar Delina ile yıkandım çünkü neden yapmayayım, dekantım çılgınca bir hızla aşağı iniyor, bu evrenin bana: artık şunun tam boy şişesini al Maviciğim mesajı bence.

Ve ilginç bir şekilde bu parfüm bana yeşil bir parfüm gibi geliyor, taze biçilmiş otlar deste deste güllerin kombini gibi.
 

fsater

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
1,221
Sospiro Vibrato. Beğendiğim yazlıklardan.Klasik sentetik (abroksan-isoe) notalara yine klasik şekilde greyfurt ve zencefil eklenmiş.Biraz beyaz çiçek ve narenciye ile cilalanmış. Severek kullanıyorum ama çokda abartmaya gerek yok
 
Üst