- Katılım
- 20 Ara 2023
- Mesajlar
- 473
armaf club de nuit intense
“Ben senin resmine aşığım. Benimle resminin arasına girme.”
“Ben senin resmine aşığım. Benimle resminin arasına girme.”
Son düzenleme:
Chanel Pour Ponsieur Vintage
İçinde yaşadığımız dönemden şuan kullandıklarımızdan bir parfüm düşünün bundan tam 70 sene sonra 2095 yılında bu parfümü o dönemin orta yaşlı erkekleri yani 2050 ve civarı doğumlu olanlar kullansın, neler olabilir ?
tesekkurlerBugün bulunduğum şehirde yağmur yağdığı için elim direk bois imperial’a gitti.YouTube'da The perfume guy markanın sahibiyle röportaj yapmış ve bois imperial’ in tek resmedebildiği koku olduğunu söylemiş. Hikayesi baya hoşuma gitti ve sizinle paylaşmak istedim. Parfümün adı “Bois Imperial”, çünkü büyükannesi Vietnam’daki imparatorluk şehrindenmiş ve dedesiyle orada tanışmışlar.
Bu parfümün zihninde canlanan görüntüsü: bej takım giymiş bir adamın, şiddetli yağmur sonrası nemli bir nehirde yüzen bir evin üzerinde durmasıymış.
Bu hayalden yola çıkarak vetiver ve kuru odunsu notalar gibi bileşenler kullanmak istemişler.
Son olarak da, Givaudan tarafından geliştirilen ve çok popüler hale gelen “Akigalawood” isimli özel bir bileşen kullandıklarını belirtmiş
Rica ederimtesekkurler