Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

xPixa

Vintage Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
3,106
IMG_6276.jpeg
 

Mavi

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
30 Eyl 2020
Mesajlar
767
Günaydınlar bugün çok güzel bir gün değil mi? Hava ılık, kuşlar ortalarda uçuyor, rüzgar yok, işler az hehe günün parfümü Chanel Coco Noir, bu parfüm böyle hükümet gibi kadın derler ya ondan, Coco'yu da severim, ama Noir olanı daha daha daha, neyse hepinize güzel bir gün diliyorum.
 

swordsman17

Eau de Toilette
Katılım
17 May 2024
Mesajlar
115
Boss number one

80lerin en karmaşık kokularından. Dönemin karması gibi. Aromatik yeşilleri, çiçek kalbi ve odunsuluğu, paculisi, miski ve balı hepsi mükemmel harmanlanmış.

Kouros kadar olmasa da ona yakın bir uriner misk kullanımı mevcut. Ama buradaki bal kullanımı o kirliliği çok güzel dengelemiş. Ama yine de dönem kokularına aşina olmayanları rahatsız edecektir. 10/10
Ben de zaman zaman çok severek kullanıyorum.
 

Msurhakd

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
16 Ağu 2023
Mesajlar
958
Galop d'Hermes

Her ne kadar kadın olarak geçse de ben keyifle kullanıyorum. Muhteşem bir safran gül yorumu. Cok kompleks bir yapısı yok. Hemen hemen başladığı gibi bitiyor. Sonlara doğru dumansi bir paculi giriyor. Bazen sadelik de başlı başına sanattir bence. Notalarda deri yer almasına rağmen ben hiç almıyorum. Ayrıca bu parfümün yeterince abartilmadigini düşünüyorum. Hermes'e zaten her zaman saygım var ama bu parfüm benim için ayrı bir yerde. Kalıcılık ve yayılım da gayet iyi. Tek dezavantajı ise fiyatı.
@cctaymaz kesinlikle underrated kalmis bir parfum katiliyorum sana ancak bir tık feminen kaldigini dusunuyorum
 
Üst