Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

xPixa

Vintage Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
3,352
IMG_6738.jpeg
 

Libra

Perfume Lover
Katılım
18 Şub 2016
Mesajlar
1,339
FM Rose Tonnerre kullandım. Seneler önce ismi Une Rose iken mağazada denemiştim ve çok beğenmiştim. Çok gerçekçi bir gül kokusu olduğunu düşünmüştüm. Şimdi bu versiyonunu üzerimde denediğimde hala çok güzel olduğunu düşünüyorum. Gerçekten gül bahçesi gibi kokuyor. Ama tatlı, şuruplu kırmızı güllerden ziyade yemyeşil bir bahçede taze, ferah güller gibi geliyor burnuma.
 

Said

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 May 2019
Mesajlar
1,296
apres l'ondee

yağmurdan sonra masalsı bir menekşe bahçesi. ilk l'origan'ın çizdiği sıcak pastel renklere boyalı masal burada yeşil/turkuaz tonları ile soğutuluyor. l'heure bleu bu masalı bir parça ısıtıp gökyüzündeki pembe pamuk bulutlara taşıyor. l'eau hiver ise oradan karlı zemine indirip eskizini çiziyor.
 

azzura

Vintage Parfum
Moderatör
Katılım
20 Haz 2017
Mesajlar
9,839
YSL - MYSLF EDP; portakal çiçeği ve ambrox türevli güzel bir iş. Çok performanslı değil ama kalıcı. Bana biraz Versace - Eros Parfum’ün metalik citruslarının çıkarılıp yerine biraz daha aromatik şeyler eklenmiş hali gibi ama daha güzel ve daha iyi malzemelisi diyebilirim. Oldukça iyi bir iş.

Bu arada açılışı dışında şaşırtıcı şekilde aromatikleşiyor. Biraz old school işlere dönüyor. Armani’nin vintage erkek parfümlerinin o tatlı aromatik yapısı ile benzeşiyor. Bence değeri sonradan daha fazla anlaşılacak çok daha derinlikli bir iş.
 
Son düzenleme:

Hartigan

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
17 Ara 2024
Mesajlar
738
Bence parfümün yerleşmek istediği yer de tam olarak Versace Eros’un yeri. Önümüzdeki günlerde daha da popüler olacağını düşünüyorum
Ben bu tarzı seviyorum, karanlık yumuşak kadife gibi bi hissiyatı var, ama edp mi yoksa le parfum mü denedim bilemiyorum, kışlık olarak idealdi :)
 
Üst