- Katılım
- 1 May 2024
- Mesajlar
- 1,064
beymendekiler şov için kağıda 5 fıs havaya 10 fıs sıkıp üstünden geçin demeseler bitmez parfümler :D
Tende denemek istedigimizde havaya 5-6 fıs sıkıp bakın boyle kokacak insanlarin aldigi his bu demeseler de bitmez :) biz kendimiz icin sıkıyoruz en oncelikli havaya sıkılanla kıyafet ve ciltteki asla aynı degil ki.beymendekiler şov için kağıda 5 fıs havaya 10 fıs sıkıp üstünden geçin demeseler bitmez parfümler :D
Kahreden haber geldi sınırlı sayıda üretilmiş...Salatalık Turşusu Kokusu
Nasıl tarif etsem bilemedim şimdi. İsmi çok açıklayıcı bence...
Ekli dosyayı görüntüle 29517
Kurkdjianin kafayi bozdugu sabunsu deterjanımsı… katiliyorum.Dior Homme Parfum 2025
Armani, Givenchy, JPG, Valentino gibi birçok designer markada kullanımına sıkça rastlanan ve baya çiğ-kalitesiz yapıda olan pudramsı süsen ile birlikte birtakım sentetik amberimsi odunsular. Kurkdjian’ın kafayı bozduğu sabunsu-deterjanımsı yapı da daha ilk dakikalardan itibaren kendisini belli ediyor.
Çok kalitesiz bir şey olmuş. Eski versiyonun nerede o okkalı derisi, ortada kendini belli eden gülü ve kaymak gibi süseni nerede bu. Kusura bakmayın da b*k gibi parfüm olmuş. Senin yatacak yerin yok Kurkdjian, resmen katliam yapmışsın.
maalesef güncel bütün Creed’lerin böyle bir sorunu var gibi. Kokmuyorlar.Güncel halini merak ettiğimden Creed Original Vetiver denedim magazada. Kokusu halen hatirladigim gibi, onda bir problem yok fakat zaten hiç de kuvvetli olmayan yapisi (benim icin idealdi) iyice zayiflamis. Yani nasil diyeyim bir CK Eternity kadar bile kokmuyor, 2-3 saat icinde tamanen yok olma noktasina kadar. Bu kadar da olmaz.
Yazik olmus, rip diyoruz kendisine.
Creed hicbir zaman gumbur gumbur kokan bir marka olmadi diyebiliriz fakat ayni gun denedigim Aventus ve GIT halen hatirladigim gibiydi. Sakin de olsa gunu cikardilar. Fakat OV bitmis resmenmaalesef güncel bütün Creed’lerin böyle bir sorunu var gibi. Kokmuyorlar.
Creed hicbir zaman gumbur gumbur kokan bir marka olmadi diyebiliriz fakat ayni gun denedigim Aventus ve GIT halen hatirladigim gibiydi. Sakin de olsa gunu cikardilar. Fakat OV bitmis resmen
Lira da (en azindan son 2 yildir olan batch) de cok kalıcı ama yayılım cok az. Eskiden performansi da cok guzelmis kokusu kadar. Lira gibi kokan, kuruyusu ona benzeyen koku aramalarim hala devam ediyor :)Zara Sweet Pastry denedim tatlı minnoş şekerli ve güzel bir Lira yorumu, boğucu değil tıkayıcı değil veee kalıcı değil:)