Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

aganta7

Extrait de Parfum
Katılım
26 Eki 2022
Mesajlar
366
20240413_193850.jpg
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,043
Mutlu Pazarlar. Efendim, İstanbul'da muhteşem bir ilkbahar havası hâkim. Bugüne Alien Goddes edp yakışır dedim ve kullandım. Kullandıkça kalıcılığı ve yayılımı için orta diyorum artık. Hattâ; kalıcılığı, yayılımından daha iyi diyebilirim. Koku muhteşem ama. Mükemmel bir tuzlu hindistan cevizi kokusu ile açılıyor. Bir süre sonra tuzlu hissiyat azalsa da, muhteşem hindistan cevizi kokusu aynen kalıyor. Çok kaliteli bir kokusu var. Ama ben ne isterdim biliyor musunuz? Bu nahif kokunun çok daha performanslı olmasını isterdim. Ama ağırlaşmadan. Aynı bu nahiflikte olacak yine. Mademki performansı canavar değil, o zaman ilkbahar ve yazda kullanıp, bitirelim. Bu arada İntense flankeri hâlâ ülkemizde yok. Bu durum canımı çok sıkıyor.
 

muratdiyaroglu

Eau de Toilette
Katılım
9 Tem 2023
Mesajlar
108
Roja elysium cologne, zamansız mekansız her sıktığımda mutlu eden bu parfümü en çok evde geçireceğim pazar günleri kullanıyorum ve kalıclık ve yayılım sorunlarını çözüyorum, çok memnunuz kendisinden..
Bende evde istemsizce bileğime sıkıyorum hocam bazen koklamasi mutluluk veriyor daha çok stresli olduğum zaman sıkıyorum. Hemen stres falan kalmıyor 😂🙏
 

Tanju

Eau de Cologne
Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
58
Straight to Heaven by Kilian. Benim yolculuğumda üç klas erkek kokusundan biridir bu koca sedir. İçkisi ve paçulisi de bonus. Diğer iki klas ise merak eden arkadaşlar için elbette Aventus ve deri konusunda da değindiğim Tuscan Leather. Bir dördüncü isim zorluyor listeyi ama denemelere devam etmeliyim ancak o da olacak gibi. Olur da aldığımda paylaşacağım.
 

Shams

Eau de Parfum
Katılım
28 Eki 2015
Mesajlar
304
Creed Millesime Imperial 2012

Gerçekten son derece parlak, tertemiz, pürüzsüz, yumuşacık bir koku lafımız yok. Yalnız etiketini düşününce, zayıf karakteri ve ortadan kaybolan profili sebebiyle insanın şişesini satın almaya eli gitmiyor.

Tam alacağım, elim VIW e gidiyor, Aventus'a gidiyor. Hiçbirine gitmese GIT'e gidiyor. Böyle de ilginç arada kalmış bir koku. Şöyle fiyatı daha uygun olsa şişe şişe alırdık.
 
Üst