Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

aganta7

Extrait de Parfum
Katılım
26 Eki 2022
Mesajlar
366
20240408_090641.jpg
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,861
Herve Gambs Jardin Prive

Bence güzel bir yazlık hele ki fiyatı göz önüne alındığında kesinlikle tavsiye edebileceğim bir iş, sıcak yaz günlerinde narenciyeler yeşil çay ve tabandan hissedilen vetiver ile çok kullanışlı ayrıca unisex dengesi güzel ayarlanmış kadın erkek fark etmeksizin rahatlıkla kullanır.
 

HakanA

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
30 May 2018
Mesajlar
1,166
Diptyque Volutes Eau de Parfum kullandım. Benim tenimde tek hissettiğim şey sıcak tatlı baharat oldu. Baharat kullanımını da Bvlgari Man in Black'e benzeştirdim. Onu severim bunu da beğendim. Yalnız tenimde silik kalacak gibi görünüyor. 2 saatte kokuyu anımsamak için yenilemek zorunda kaldım.
 

ark

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
28 Nis 2015
Mesajlar
414
Orlane Derrick Edt for men. Hak ettiği değeri bulamadığını düşündüğüm, eski kafa aromatik maskülen severlerin seveceği tarzda Niş kalitesinde bir koku. Ağır abiler sınıfında olduğunu söyleyeyim…fiyat performans ürünü olmasına rağmen birçok niş geçinen parfüme taş çıkartır.
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,861
Mancera Wind Wood

Mancera’nın en iyi kokularından biri hele ki yeşil odunsu maskülen parfümlerden hoşlananların beğenmeme ihtimali yok menekşeden kaynaklı hafif de dumanlı ozonik hava ile Fahrenheit’ ıda anımsatmıyor değil. Bende ki şişe çıktığı ilk yıllara ait yenileri nasıl bilmiyorum fakat elimde ki performans anlamındaki en iyi kokulardan biri yukarıda bahsettiğim o menekşe inanılmaz güçlü gün boyu kendisini hissettiyor adını da sorduruyor. Fahrenheit’dan Git’den ve bilimum menekşeli erkek işi kokulardan hoşlananlara şiddetle tavsiye ederim hatta devam eden splitte çok da uygun fiyatlı var şişesini alan pişman olmaz.
 

Libra

Pure Parfum
Katılım
18 Şub 2016
Mesajlar
1,085
İki günlüğüne Amasra ya gittik. Kullandığım parfümler Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori, Gucci Guilty ve Chanel Misia. Ambrosia nın kokusunu çok beğeniyorum ama ne yazık ki üzerimde çok az hissediyorum. Bloom dan daha baskın olacağını düşünmüştüm alırken ama hafif buldum. Tam bir çiçek buketi.. Keşke daha yoğun olsaydı.. Eşim için yanıma aldığım parfüm ise TF Oud Minerale oldu. Kendi üzerimde bu kadar yoğun koktuğunu farketmemiştim. Kendi parfümlerimden çok onun parfümü geldi burnuma:)
 
Üst