Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

xPixa

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,391
LV Imagination

Bahar gibi bir hava olunca kullanayım dedim. Asidik narenciyelere eklenmiş olan çay kokusuna eşlik eden sıcak yapıda kullanılmış ambroksanlı tam genel beğeni işi. Oldukça ferah, durdukça çay kokusu yerini sabunsu tarzda narenciyelere bırakıyor. Zemindeki ambroksan ise baştan sona hissediliyor.

Çok hoşuma gittiği söylenemez. Bu havada bile sentetik yapısı burnumu yakan şekilde beni biraz rahatsız ederken sıcak yaz aylarında katlanamadığım bir hal alıyor. Kendimce kullanımı en ideali bugünkü gibi bir hava. Ne çok sıcak ne de çok soğuk. Aşırı soğuklarda da zaten burun tırmalayıcı şekilde keskin bir profil çiziyor.

Dediğim gibi çok sevdiğim söylenemez. Tribünlere oynamak için kullandım. Ferah genel beğeni parfümü arayıp performansa da önem veren arkadaşlara tavsiye edebilirim. Performansı gerçekten kendi klasmanındaki diğer parfümlere göre baya yüksek.
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
IMG_4018.jpeg
 

Uğur S

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
12 Ocak 2020
Mesajlar
1,789
Electimus TRAJAN kullandım Evet söylendiği gibi Baccarat Rouge gibi ancak BR 540 ın hem edp hem EXTRAİT inden daha fazla beğendim Bitişte sanki hafif oud hissediyorum Bence erkek kullanımına BR540 dan daha uygun


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst