Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

fsater

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
1,153
Evet hocam yılların kozmetik markası Akat Kozmetik ailesinin bir üyesi, ,Çetin Akat bu işe gönül vermiş işini hakkı ile yapan güzel insanlardan biri, marka sürecinde daha iyi yerlere geleceğine umuyorum, aklınıza takılan herhangi bir durumda mesajlarınıza bizzat kendisi dönüş yapıyor.
Marka hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

İşini hakkıyla yapsaydı çakma parfüm yapıp 300 euro fiyat etiketi koymazdı bence.araplarda bu işi yapıyor ama makul fiyatlara satıyorlar
 

suko79

Eau de Parfum
Katılım
30 Kas 2022
Mesajlar
263
1709024269526.png
 

xPixa

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,391
Rouge Perfumery Fougere L'Aube

İlk yarım saat itibariyle güncel Creed GIT'ten daha fazla GIT'e benzeyen, sonrasında ise meşe yosunu önderliğinde parlak yeşil ve ferah baharatlı olarak tam bir fujer şeklinde kendi yoluna evrilen bir parfüm. Başlangıçta ozonik salatalık gibi ferah bir yapı, sonrasında meşe yosunu, lavanta, baharatlar ve narenciyeler çok belirgin. Tam bir bahar parfümü. Bugünkü gibi bir İstanbul havasında kullanması gayet keyifli.
 

Jari

Extrait de Parfum
Katılım
16 Şub 2023
Mesajlar
372
CC Blonde amber

Meyveli, biraz boozy, kenardan köşeden gurme amber yorumu. Biraz tatlı ama koyu, kalın ve karanlık bir havası da var. Çok kompleks.
Fiyat konusu tamamen değişken.O parayı bir öğün yemeğe veren de var 1 ay geçinen de. Benim fikrim o fiyata gereksiz.
 

Gonca

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
10 Nis 2017
Mesajlar
493
Bir süredir en sevdiğim parfüm diyebileceğim : Psychedelic Love Initio. Daha önce splitten aldığım ve malesef kırdığım dekant daha kalıcıydı. Beymen'den aldığım bu şişenin performansı daha düşük gibi hissediyorum. Bir reformülasyon olmuş olabilir.
 
Üst