Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

ERGUN

Administrator
Yönetici
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
3,832
1708500936160.png
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
Chanel No 19 Edp

Edt versiyonundan çok daha iyi bir iş bence daha dolgun ve daha lüks kokmakta ama yine aynı edt de olduğu gibi erkek kullanımına da çok yatkın unısex bir parfüm hatta şu var günümüzde ki pek çok bayan kullanıcı sert ve soğuk yapısından dolayı Chanel No 19 Edp zorlayıcı gelebilir. Malzeme kalitesini çok başarılı bulduğum 19 edp serinin diğer işlerinde olduğu gibi yeşil bir şipre fakat edt den farklı olarak bunda iris daha belirgin özellikle ilk sıkışta harika bir iris buruna gelmekte ama buradaki iris kullanımını günümüzün makyaj çantası efektli pudralı irislerinden değil daha çiçeksi ve doğal bir kullanım mevcut. Uzun süren bu yeşil çiçeksi yapıdan sonra ise tabandan gelen vetiver ile birlikte daha bir odunsu hal almakta ama bayan kullanıcılar için belirteyim öyle sert bir meşe yosunu ve odunsuluk yok. 9/10
 

chypre

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
15 Kas 2016
Mesajlar
4,560
Prada Infusion d'Oeillet...
eskileri hatıralar eski zamanlar dan kalma tozlu rutubetli bir banyo...
kullanılmış aromatik bitmeye yüz tutmuş sabunlar traş sabunların kokusu birbirine karışmış...
bir tutam chanel no 5 in sert sabunsu hali daha sonrası old spice after shave havası ile birleşiyor...
eskiye saygı duruşu gibi olmuş...
çok sevdim...
 

Bettercallme

Eau de Toilette
Katılım
22 Tem 2021
Mesajlar
133
Loewe esencia pour homme: Fragranticada en çok oylanan çam iğnesi ve köknar noktasının yanında ekşi ama keskin veya asidik olmayan limon kokusu alıyorum. Bu o kadar güzel işlenmiş ki mentol etkisi yaratacak kadar ferah bir etki yaratıyor. Kaliteli hammadde kullanılmış olcak ki parfüm çok gerçek hissettiriyor. Bugün çam ve limon ağacı kırması bi ağaç gibi hissediyorum :D
 

Jari

Extrait de Parfum
Katılım
16 Şub 2023
Mesajlar
372
Luciano pavarotti

Odak noktası Bal-paculi kombosu bu komboyu duyanın aklına ilk gelecek şey 1974 formülü givenchy gentleman. Evet doğru iskelet olarak gentlemane benziyor fakat o daha kuru, sert ve bir tutam kirlilik mevcut.Pavarottide ise gül ve iris biraz daha yoğun ve ek olarak reçinelerle desteklemiş.Bu da kokuyu gentlemane göre biraz daha tatlı ve yumuşak yaparak günlük kullanıma daha uygun hale getiriyor.

Benim için givenchynin yeri başka olsa da pavarotti ünlü parfümlerinden beklenmeyecek kalitede bir iş ve bu kokunun çok az hatta neredeyse hiç konuşulmuyor oluşu üzücü.
Bir diğer az konuşulan paculi kokusu ise krizia moods. Denk gelirse denenmelerini öneririm.
 

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,391
Harika bir şişe, parfümün koku profili hakkında çok şey anlatıyor bize

Teşekkürler, Akuatik tema içinde yer alan parfümlerden üst sınıfa oynayacak bir çalışma. Parfümün dip notalarında geçirdiği değişim kendini diğerlerinden daha özel kılıyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,047
Sabah Black Opium Le Parfum, akşamüzeri ise Avon Far Away Splendoria kullandım. Avon'un performansı daha iyi. Bakın, tüm kadınlara sesleniyorum: Bu uygun fiyatlı parfümü alın, kullanın. Kokusu nefis. Avon parfümü deyip geçmeyin. Çok feminen, pudramsı, hafif meyvemsi bir parfüm. Erik bu parfüme mükemmel bir hava katmış. Puslu bir tatlılık var bu parfümde. İnşallah bu parfüm Avon'da kalıcı olur da, üretimden kaldırılmaz. Kaldırılırsa Avon ve tüketici çok şey kaybetmiş olur.
 

sertamagercek

Eau de Cologne
Katılım
22 Kas 2022
Mesajlar
45
Jul et mad - Ganja Oud. Hani hepimizin koleksiyonunda bazı parfümler vardır. Ofis, özel gün, okul, dış mekan vs tanımlamaların ötesinde keyif için evde ayakları uzatırken ya da balkonda terasta keyifli bir içecek eşliğinde koklamayı sevdiğimiz. Ganja Oud benim için o sınıflamada bir koku. Aromatik, yeşil, Dumansı ve OTSU. Huzur verici, dinlendirci hatta biraz da ilham verici.

Yanında bu da iyi gider zira aynı temaya sahip.

 

javasapiens

Eau de Cologne
Katılım
24 May 2020
Mesajlar
49
Christian Dior - Féve Délicieuse.

Parfüm; nane, vişne ve tarçını andıran bir yoğun bir tonka fasulyesi notası ile açılıyor. Daha sonra kakao ve karameli andıran bir vanilya ile devam ediyor. Alt notalarında ise deri gizli.
Fakat kesinlikle hayvansı bir deri değil, tatlı, gurme bir deri. Parfüm bu sebeple tatlı notaları olan, deri bir makyaj çantası havasına bürünüyor.

Bu soğuklarda çok güzel gidiyor. İnanılmaz bir yayılımı ve kalıcılığı var. Ertesi günü görüyor.
 
Üst