Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

fsater

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
1,153
Sabah bond amber . öğleden sonra montale amber spices kullandım. Bond kesinlikle daha kaliteli ve değişken ama montale a&s; markanın diğer parfümleri kadar kalitesiz değil.sanırım montale 3 de 1 fiyatına satılıyor.bond şişem bitince montaleyi düşünebilirim
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
Orlov Flame Of Gold

Bu parfümün tutulmayıp bundan kopya çeken Rosendo Mateu Nº 5'in meşhur olması tamamen pazarlama ile ilgili halbuki hem performans hem de koku olarak aralarında aman aman farklılıklar yok her ikisinde de o sentetik hafif tereyağlı amber kullanımı ve buna eşlik eden yoğun misk mevcut Orlov'un tek farklı deriden kaynaklı bir tık daha sert hissettirmesi bu anlamda Rosendo Mateu Nº 5'e nazaran daha erkeksi koktuğunu söyleyebilirim.
 

azzura

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
20 Haz 2017
Mesajlar
7,679
Mille Centum veya Montecristo - Delegend Noir; tütün parfümlerinin İtalyan işçiliğiyle buluşması. Klasik citruslu lavantalı bir başlangıç sonrası tütünün çok başrolde olmadan harmonik bir şekilde diğer notalarla (özellikle lavanta ve baharatlar) birlikte olduğu tene yakın ama kalıcı ve güzel/genel beğeniye uygun bir iş.

Benim şahsi görüşüm İtalyan parfümcülüğü Acqua di Parma çizgisini bozmamalı ama yine de fena değiller.
 
Son düzenleme:

NightManager

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Kas 2019
Mesajlar
1,478
Roja Dove Sweetie Aoud

Başlangıçta yer alan fıstıklı makaron kokusuna eklenmiş bolca tütsü şeklinde olan dumanlı oud. Tatlılık çok dozunda. Zaten tütsü şeklindeki oud gayet belirgin, tatlı gourmand yapı destek konumunda. Ara ara burnuma bu tatlılık vurdukça hoşuma gidiyor. İki yapı da insanı boğmuyor. Kullanması keyifli, performansı da gayet başarılı.
İmzamı atarım çok başarılı bir Unisex koku , De La Nuit serisinden daha iyi buldum
 

themiard

Eau de Cologne
Katılım
15 Ara 2023
Mesajlar
7
One Million Royal

Bu parfüm neden hiç konuşulmuyor anlam veremiyorum, o tarçınlı One Million havası gitmiş yerine başka bir şey gelmiş. Baharat-aromatik bir hava var, baştaki mandalina ve kakule notası parfümü farklı bir yere taşımış. Kurumuş halında lavantanın etkisini buram buram alıyorum. Parfümler kesinlikle subjektiftir ama 2023'ün en iyi parfümü seçilen Le Male Elixir'den de iyi olduğunu düşünüyorum.
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
Guerlain Heritage Edp Vintage

Bugün Heritage'ın 90lardan edp versiyonunu kullandım ders niteliğinde bir parfüm çok klas ve çok erkeksi, edt versiyonuna nazaran çiçeksilik bunda daha az fakat özellikle sandal kullanımına bağlı odunsuluk edp versiyonunu daha ağırbaşlı ve daha dolgun hissettiriyor. 10/10
 

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,391
photo-output.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst