Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

D

daraldım

Misafir
armani - stronger with you
şekerli koku sevmeyene göre değil. buram buram sentetik olduğu için yine herkese göre değil.
açılışına ayrı bayılıyorum ama genel olarak her yönüyle sevdiğim bir parfüm.
tüm hikaye kestane etrafında dönse de ada çayı ve vanilya enfes eşlikçiler.
gourmand sevenler bir denesin derim, tabi çok şekerli ve sentetik olması sizi rahatsız etmeyecekse.
 

samosbabos

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 Nis 2021
Mesajlar
1,485
Tauer LDDM / ISO E SUPER

Layerlamasıyla pazar kahvaltısına katıldım. Açık havada olsaydık direk ACDD sıkar geçerdim fakat etraftakileri rahatsız etmemek için böyle bir layerlama işine kalkıştım. Dubai’de tek bulamadığım marka bu olmuştu güncel satışta olan serilerindeki her parfümü denemek istiyorum, gerçekten harika bir marka Tauer. Özellikle LDDM zamansız bir eser, yıllar geçmesine rağmen hiç eskimiyor.

c06e8b99b205d54795f243e7bd2a3f89.jpg
 

xPixa

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,391
Xerjoff Ceylon

Balın çay, misk ve oud ile çok güzel harmanlanışı. Bal yoğun ancak tatlılığı dozunda. Çay çok keskin şekilde belirgin. Bal tatlılıktan ziyade oud ile birleşince hayvansal kirli yönü daha ön plana çıkmış. Özellikle ilk yarım saat çiş kokusunu andıran bir yapısı var. Genel olarak Xerjoff markasının çok üstünde bir parfüm. Indie bir çalışma gibi. Her şey birbiriyle uyumlu ve doğal kokmakta. Kendi nazarımda Oud Stars serisinin açık ara en iyi parfümü. Performans falan detaylı yazmama gerek yok çünkü o da muazzam seviyede.
 

Vuslat kara

Eau de Parfum
Katılım
17 Şub 2023
Mesajlar
273
Mfk gentle fluidty silver
Açılış yeşil ve ferah baharatlı bir havada.burası santal 33 ve Himalaya izleri taşıyor sonrası meyveli bolca misk boca edilmiş huzur verici sandalwood .hoş koku beğenmeyen olmaz avam iltifat yağdırır koku gurmeleri sentetik ve burun tırmalayıcı bulabilir fiyatını hak ediyor mu tartışılır
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
Sauvage Elixir

Seveni olduğu kadar sevmeyeni de bir hayli fazla, ben seven taraftayım yüksek performansını bir kenara koyarsam koku olarak da başarılı bulduğum bir flanker baharatlı ve maskülen yapısı ile diğer Sauvage lardan ayrılmakta, 30 ve daha yaş üstü için en iyi Sauvage olduğunu düşünüyorum. Dior muhtemelen yakın zamanda Fahrenheit'ında Elıxır versiyonunu çıkartır çünkü o taraftan bayadır yeni flanker yoktu.
 

Jari

Extrait de Parfum
Katılım
16 Şub 2023
Mesajlar
372
Cuir de Russie, Chanel

Çiçeklerle sarılmış iç ısıtan deri, yumuşak ve pürüzsüz.

Lüksün ve ihtişamın kokusu.
Bunun şişesini almaya bir türlü cesaret edemiyorum. Mide bulandırmıyor baş döndürmüyor ama kanımın çekildiğini hissediyorum bunu sıkınca. O at çiftliği veya at kafası kokusu beni uyuşturuyor resmen.
 
Üst