Bugün Çevrenizdekiler Hangi Parfümü Kullanmış ?

Rayihaa

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Mar 2022
Mesajlar
753
toplu taşımaya aşırı nadir bindiğim için ( İstinye Park'a gitmek için) insanlar genelde ne kullanıyor bilemiyorum, ama metroda burnuma br540 ve türevleri, chloe vari parfümler geliyor.
Dün İzmir’dekine toplu taşımayla giden ben Lancome Peut Etre kullanmaktaydım 😅
 

Tanju

Eau de Parfum
Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
235
Bir toplantı ve anlaşma için günü Kapalıçarşı, Çemberlitaş, Sirkeci ve Eminönü çevresinde rahat ve yayan halde geçirdim ortalık daha önce de dediğim gibi inatla oud for Greatness, Baccarat ve Megamare baskısı altında. Yazık oluyor insanlara.
 

Acemiburun

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
1 Ocak 2021
Mesajlar
541
Dior sauvage elixir
Bana head and shoulder göz yakan nane şampuani gibi koktu , ben dekantini edinmiştim benimkisi daha tatlı bir kokuydu , adamdan lavanta nane bangır bangır geliyordu hamam temizliği gibi ilginç, benim dekant problemiydi acaba
 

Rayihaa

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Mar 2022
Mesajlar
753
Bugün evde birdenbire Yves Rocher Vanilla Noire kokusu aldım. "Ne alakası var ki" derken gördüm ki babam şişeyi sakladığım yerden bulup kullanmış. Bir de soruyor, "bu kadın parfümü müydü diye". Kadınlara yönelik pazarlansa da bence az tatlı ve hafif odunsu olmasıyla herkes rahatça kullanabilir, babama da gayet güzel oluyor bu parfüm. Durdukça daha da güzelleşmiş, en sevdiğim vanilya parfümüydü Noire.

Üretimini niye durdurdu ki Yves Rocher bu güzel Jacques Cavallier parfümünün...
 

Rayihaa

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Mar 2022
Mesajlar
753
Bir de bu aralar toplu taşımada bolca Baccarat kokusu alıyorum galiba. Bu havada olacak şey değil ama buz gibi tramvayda denk geldiğimde hoşuma da gitmedi değil hani. Kullanacağım birşey olarak bakmasam da koklaması keyifli, o "medikal" ya da "yara bandı" dedikleri nota beni cezbediyor. Arada da çilek kokusu esiyor.

Belki de Bacarrat değil de Burberry Her ya da bazı muadillerdendir, kokuyu detaylı denemediğimden bilemeyeceğim.
 
Üst