ANTONİO BANERAS BLUE SEDUCTİON EDT

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
Meyveli, fresh, ozonic, tatlı, sucul... Nefis bir parfüm. Bayram indiriminde ablama neredeyse zorla aldırttım. Daha önce bir şişe kullanmışlığım var. Biliyordum kokusunu. Eve gelip açınca ablam aşık oldu parfüme. İyi ki aldırttın bana dedi. Hiç unutmuyorum, Fatsa'da görev yaparken kullanırdım. Pek de soran olmuştu adını. Lüks parfümlere geçince bu hazineyi unutmuşum. İçeriğinde özellikle açılış notalarda meyveler(kavun, bergamot, armut...), orta notalarda çiçekler(gül, şakayık, gardenya, yasemin, müge), baz notalarda misk, paçuli ve benzoin bulunuyor.
Oldukça doğal ve kibar bir koku. Çok da güzel. Bu minnak kokuyu tüm bayanlara yaz mevsimi için tavsiye ederim. İnanın fiyat/performans oranı müthiş bir koku. Kalıcılığı da bir edtye göre tatmin edici.
 
Son düzenleme:

almıla

Perfume Lover
Katılım
23 Tem 2016
Mesajlar
1,928
babamın doğum günü hediyesiydi bana bu parfüm çok fresh mavi renginin beni korkutmadığı masum bir parfümdü. çocukken içtiğimiz şurupların kokusuna benzetirdim :) yarım şişe kullandım sıkıldım kuzenime verdim ama fiyatına göre kalıcılığı çok iyiydi gerçekten
 
Üst