Elie Saab Le Parfum Intense

NemesisSephiroth

Eau de Parfum
Katılım
16 Mar 2015
Mesajlar
267
Geçenlerde bir parfümeride denedim , şişesini bana göstermeselerdi Kilian-Love bu derdim...Ciddi anlamda benziyorlar birbirlerine...Kilian'da ki pamuk şekerimsi hissiyat yerine bunda bal kokusu hakim , bence tek fark bu aralarında...
 

İSKeNDeR

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
7 Mar 2015
Mesajlar
425
Elie saab denemiş olsam bir fikrim olurdu ama love tam bir şeker patlaması vanilya şeker karamel bu parfümü sıkana nerde sinek böcek arı varsa dadanabilir benden uyarması :)
 

MD

Founder Administrator
Yönetici
Katılım
16 Mar 2015
Mesajlar
2,286
Çok güzel bir bayaan kokusudur kendileri baymayan cinsten :)
 

İSKeNDeR

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
7 Mar 2015
Mesajlar
425
Dün denedim gerçektende çok güzel bir bayan parfümü bence en iyi bayan parfümlerinden
 

İsa

Eau de Toilette
Katılım
17 Mar 2015
Mesajlar
140
Elie saab le parfum intense benimde sevdiğim kokulardan fakat bende pek love dont be shy a benzetemedim :/ Elie saabın yeni çıkan le parfum resort collection ı çok merak ediyorum.
 

maksimum warp

Eau de Toilette
Katılım
1 Tem 2015
Mesajlar
114
Kokusunu çok beğenmekle birlikte bu parfümün bir ağırlığı-karizması olduğunu düşünüyorum. Öyle jean pantolon üstüne tişört kombinasyonuna gidecek bir tarzı yok bana göre. Sadece giyimle de alakalı değil, bu parfümü kullanan hatunun (hatun sözcüğünü özellikle kullandım ki çok severim) konuşması, hal hareketleri vs gibi ayrıntılarla da bu parfümü tamamlaması lazım bence, aksi halde sırıtacaktır. Tabi tüm bu yazdıklarımdan kokoş bir parfüm olduğu fikri çıkmasın. Zira biz sadece fikrimizi belirtiyoruz, siz bu parfümü çok seversiniz, evde pijama üstüne bile sıkarsınız, kimseyi de ilgilendirmez, orası da artık sizin keyfinize kalmış :)
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,021
Dün 50 ml.liğini aldım. Neden 90 ml. almadım çünkü elimde klasiğinden bir 50 ml. var zaten. Klasiği baharlık bir kokuyken bu parfüm kesinlikle kışlık. Çok feminen, çok özel bir koku. Klasiğinden farklı olarak ylang ylang, kehribar içeriyor. Kehribar sayesinde çok sıcak bir parfüm olmuş. Buradaki tüm olumlu yorumlara katılıyorum. Nefis nefis.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,021
3 yıl önce yorum yazmışım. Bence bu başlığı biraz hareketlendirmeliyim çünkü söz konusu parfüm buna kesinlikle değer nitelikte.
Efendim, Elie Saab Le Parfum İntense; bal, portakal çiçeği(enfes kokuyor parfümlerde), kehribarın mükemmel bir kombinasyonu. Çok hassas, çok naif, kalıcı bir parfüm. Yayılımı ilk saatlerde iyi, 3 saatten sonra tene yakın kalıyor ancak kalıcılığı devam ediyor. Hareket ettikçe o muhteşem kokuyu duyumsuyorsunuz. İlk aldığımda(3 yıl önce) karmaşık duygularım vardı: Koku süper ancak sanki klasik edp daha güzel gelmişti. Aradan epey zaman geçti, beğendiğim koku tarzı değişti. Artık gönül rahatlığı ile söyleyebilirim: Klasik edp, edt ve İntense arasında en en en güzeli İntense. Ancak unutulmaması gereken bir nokta var: Koku her ne kadar orta ağırlıkta oriental-floral olsa da, bu parfüm 30 yaş üstü kadınlar için, tam bir kış parfümü. Yani burada bu yazıyı okuyup ''off süper parfümmüş, hemen edineyim'' deyip almayın. Parfüm yaşınıza uygunsa alın. Bir de denemeden almayın kuzum. Migrenlilere iyi gelmeyebilir, oldu mu kardeşlerim... 30 yaş üzeri kadınların kokusuna bayılacağını düşündüğüm, son derece özenle hazırlanmış bu iksiri denemek için zaman kaybetmeyin. Çünkü parfümün üretimi durduruldu ve parfüm şu anda karaborsa. Ben daha önce de belirttiğim gibi İstanbul Kozmetik'ten aldım, size de tavsiye ederim. Sevgilerimle ELLE61...
 
Son düzenleme:

ҠƱĿҠƐDĪSĪ

Eau de Parfum
Katılım
24 Ağu 2017
Mesajlar
207
Bu parfümü hep kullanmak istemiştim ama yaşım gereği mesafeli durdum hep,üretiminin durdurulmuş olması üzücü.
Bal notası olan ve bu notanın kendini belli ettiği her parfüme bayılıyorum
 
Üst