Creed - Bois du Portugal for men

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
creed-bois-du-portugal-afiş şişe 2.50z k.jpg
creed-bois-du-portugal-afiş şişe 2.50z yatık küçük.jpg

Bois du Portugal Creed for men erkek için

Resimlerde sarımsı çıkmış ama parfüm çok çok açık sarı beyaza yakın.. Belki yıl, reformule olayından dolayıdır. Arkadaşlardan bekleriz yorumları..

12:50 ilk sıktığımda evet bu olmuş dedim Creed, tabiki eski bir parfüm :D. Sonra sılaj düşmesi oldu ve 13:05 'de tekrar denedim daha fazla sürüm ile.

Turunçgil var ve evet bergamot olabilir. Lavantayı da yalın hissedemedim ama orada var evet, daha belli. Kokular çok iyi kaynaşmış. Tabi bu parfüm için her zaman iyi olmayabilir ama bu parfümde iyi olmuş. Bu parfümden rahatsız olan keskinimsi lavanta sevmiyor olabilir.. Benim için güzel bir parfüm ama benim sevdiğim koku yelpazesi oldukça geniş, hatta tüm güzel kokulara karşı ilgim var :p:cool:;):)..

Koku notaları dengeli kullanılmış. Herhangi bir nota durun ulan benim borum ötecek demiyor :D, diyemiyor genelde. En çok beliren koku odunsu notalar.. Odunsu ve kısmen aromatik hakkaten, sonra canlı baharatlı, pudralı, balsamik olarak koku özellikleri nitelendirilmiş

Oryantal bir koku evet kısmen.

Hafif keskinlikte bir koku da var ve hoş. Parfümün ismi portekiz ağacı demek. Sandal odunu notası olduğu açıklanmış. Bu arada sedir yağı ile lavanta yağı ayrıca sandal odunu yağı efekti veriyor olabilir.

1 saate yaklaşırken odunsuluk biraz daha belli. Öyle odun gibi bir parfüm değil
1f602
:). Odunsu kokularında yeri ayrı canım tabiki, kötülemeyelim. Hele diğer koku notaları ile çok güzel odunsu kokular var..

2-3 saatte de parfüm kokuyor. Azalma oldu kokuda. Sonrada azalarak sonlanıyor ileriki saatlerde tende. Kıyafette daha uzun sürecektir görünüyor..

İşte böyle bir macera arkadaşlar, zatı muhteremler, beyler :).

Fragrantica.com içerik yazısı ve üye oyları içerik, sılaj, ömür, etki tablosu : ''
Bois du Portugal , Creed taradından, bir Oryantal Odunsu koku erkekler için yaratıldı, ilham olarak Portekiz'in kokulu ağaçları. Bois du Portugal, 1987 yılında başlatıldı. Burun arkasında bu koku Olivier Creed Altıncı Nesil.

Kelime millesime görünür birçok CREED parfüm şişeleri ve markanın kalitesi. Bu millesime atama demek olduğunu en iyi ürünlerden bir özel yılki hasat edildi kullanılan tasarım özellikle şişe CREED koku.

Bu sıcak ve zengin bergamot, lavanta kalp açılış notları, Mysore sandal ağacı, yasemin, amber ve sedir ve karmaşık odunsu tabanı ile büyülüyor.



creed bois de portugal üye oyları içerik tablosu sılaj etki ömür küçük.jpg
creed bois de portugal üye oyları içerik tablosu küçük.jpg
153 Sandal odunu ( Sandalwood ) , 152 Lavanta ( Lavander ) , 139 Sedir ( Cedar ) , 113 Kabe samanı, Vetiver ( Vetiver ) , 94 Bergamot ( Bergamot ) , 91 Amber, Gri amber, Balina amberi, Ambergris ( Ambergris ).


creed bois de portugal reklam afiş portugal review.jpg

iyi günler :).
 
Son düzenleme:

debian_lnx

Eau de Parfum
Katılım
13 Şub 2016
Mesajlar
297
Şipre sayılabilecek parfümlerden klasik ama cok pahalı deneme fırsatım olmadı...(((
 

alfie

Eau de Toilette
Katılım
17 Mar 2015
Mesajlar
135
Nicolai New York ve New York Intense kokularını seviyorsanız bunu da severseniz. Özellikle New York'a daha yakın, Intense günümüze daha uygun iyi bir makyaj.

New York Intense, günümüze ve genç kişilere daha uygun, Bois du Portugal yaş, olgunluk ve kıyafet istiyor, tıpkı New York gibi.
 

özgür

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
1 Şub 2019
Mesajlar
495
Pek ortalarda olmayan bir parfüm denemek istediklerim arasında inş bir splitde karşımıza çıkar :)
 
Üst