En Son Aldığınız Parfüm

Mühendis.91

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
21 Tem 2016
Mesajlar
1,702
125tl ye aldığımı düşündükçe mutlu oluyorum. Özel, fark yaratan bir koku değil ama çok güzel bir koku👍 f/p efsane.
34EFD75A-5BCC-47CC-897D-22F718A02CE3.jpeg
 

samosbabos

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 Nis 2021
Mesajlar
1,485
Costume National Homme Parfum

Alalı bir ayı geçti ama yeni yeni kendisini tanıma şansım oluyor. Açılışı klasik Homme'dan daha derin ve daha pürüzsüz. Tamamen kuruyunca orjinalini aynısı oluyor nerdeyse. Benim için güzel bir ekleme oldu. Homme hayranı olan arkadaşlara tavsiye ediyorum .

 

samosbabos

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 Nis 2021
Mesajlar
1,485
Nasıl bir parfüm
Hocam test ettiğim parfümler kısmına yazmıştım, buraya direk kopyalayıp yapıştırıyorum:

“Jovoy 21 Conduit

Meyveli, yeşil ve ambroxanlı bir açılışı var. Meyve kullanımı bana Tygar’ı anımsattı ama ilk 10 dkdan sonra meyve hissiyatı kayboldukça Tygardan baya farklılaşıyor. Yarım saat sonra Haitian vetiver’de kullanılan vetiver notası ile ambroxan ile parfüm devam ediyor ve çok fazla değişmeden böyle bitiyor.

Tema olarak Fat Electrician Semi Modern Vetiver’in ambroxan yorumu gibi hissettim, tatlı vetiver kullanımı yüzünden. Genel olarak parfümün performansını çok beğendim. Ambroxan yoğunluğuyla diğer vetiver parfümlerinden ayrışması sebebiyle iyiki koleksiyonuma şişeli olarak katmışım dedim. Haitian vetiver, regalien spade of vetiver, semi modern vetiver gibi parfümlerde kullanılan vetiver notasını genel olarak sevmiyorum ve hiç biri koleksiyonumda şişeli yok ama bunu baya sevdim. Vetiver sevmeyen adama vetiver sevdirir bence …”
 
Üst