YÜZ TEMİZLEME ÜRÜNLERİ

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Daha önce L'Oreal Detoks Kil Maskesi almıştım. Maskenin ünü öyle büyük ki, indirimde fırsat budur deyip peelingle birlikte aldım. Lakin hiç kullanmadım. Peelingi de kullanmadım. Halihazırda elimde Dr. Murad'ın peelingi var ve o bitmeden yeni peelingi açamam. Neyse bu kadar girizgah yeterli. Şunu diyeceğim, bu maskenin yüz yıkama jeli de var. Adı: L'Oreal Saf Kil Detoks Jeli. Normalde ben yüzümü Dalin'le yıkıyorum ancak Dalin cildimi-özellikle burun kenarlarımı- kurutuyor, fondötenimin cildime oturmasını engelliyor. Nemlendirici kullansam da bu duruma çare olamıyor. Ondan dolayı bu yüz temizleme jelini aldım. T bölgesi sorunlu cilt tipleri için -karma ciltliler için- iyiymiş. Öyle diyorlar. Pahalı bir şey de değil. Kullanan, yorumlayacak olan var mı?
 

Yinthei

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2017
Mesajlar
496
Bahsettiğiniz maskeyi ben de bu aralar çok duyuyorum. Memnuniyetle kullananlar çoğunlukta. Jeli hakkında fikrim yok ne yazık ki.
Ben temizleme jeli olarak La Roche Posay'ın bir ürününü kullanıyorum, pek memnun sayılmam. Bazen burun kenarlarımda ve yanaklarımda iğnelenme şeklinde batma hissine neden oluyor. Toniğini kullananlar da bu durumdan şikayet etmişler.
Bir dönem hem şampuan olarak hem de yüz temizleme jeli olarak Unibaby bebek şampuanı kullanmıştım, bahsettiğiniz kurumayı yapmadı bende. İçeriği de Dalin'e göre daha temizdi. Saçımı keçe gibi yaptığı için kullanmayı bıraktım, aslında cilt temizliği için alabilirim tekrar.
Peeling olarak da Neutrogena'nın ürünlerini kullanıyorum, farklı bir marka denemedim. Genel olarak memnunum.
Nemlendirme için kullandığım ürünler arasında en memnun kaldığım Bepanthol oldu fakat son zamanlarda dikkatimi çekti, pomad kıvamından iyice akışkan krem kıvamına çevirmişler. Eski hâli daha iyiydi.
Bu aralar fiyatları uçuk olsa da Dermalogica isimli dermokozmetik markası radarıma girmeye başladı.
 
Son düzenleme:

Şerif23

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
17 Mar 2015
Mesajlar
924
Cilt bakımında temizlik ve güneş kremi ürünleri kullanırım.nemlendirici kullanmak pek adetim değil.yağlıya dönük bir cildim var bu yüzden mümkün mertebe az ürün kullanmaya özen gösteriyorum.
Sabahları dermalogica nın özel temizleme jelini ( special cleansing gel) kullanıp Murad ın Güneş kremini sürüyorum.yatarken de dermalogica nın günlük peeling i( daily microfolant) ile yüzümü yıkıyorum.ve haftada 1 kere dermalogica peeling i ( skin prep scrup) kullanıyorum. Dermalogica nın ürünleri kullandığım diğer tüm marka ürünlerinden daha olumlu etkide bulundu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

arna

Eau de Parfum
Katılım
4 Kas 2018
Mesajlar
191
Erkekler için en iyi peeling ,traştan sonra soğuk su ve şap taşı.
 

HT

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 Haz 2017
Mesajlar
1,307
Uzun yıllardır;
Sebamed sabun, Murad Clarifying Mask kullanırım. Özellikle Murad ürünlerinin çok faydasını gördüm. Eskiden strawberry.net den yarı fiyatına alıyorduk ama şimdilerde ne mümkün.
 

Theia

Eau de Toilette
Katılım
2 Nis 2022
Mesajlar
82
Kiehls rare earth gözenek temizleyici yüz temizleme jeli favorim ama cildiniz sivilcesizse öneririm.
bunun dısında hassas ciltler icin bioderma sensibio şiddetle önerilir.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Celenes yüz yıkama jeli gerçekten çok güzel.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Bioderma hassas ciltler için olan, pembe renkli yüz yıkama jelini kıştan beri kullanıyorum. Bu kış cildimde biraz sorun oluştu. Göz çevreme egzama çıktı, gözüm mikrop kaptı. Başakşehir Tıp Merkezine gittim, doktor iyice inceledi. İlaç yazdı ve kesinlikle saldırgan cilt ürünleri kullanma dedi. Bioderma'nın belirttiğim pembe jelini tavsiye ettiler, aldım. Halen bu jeli kullanıyorum. Elhamdülillah cilt sorunlarım geçti, şifa buldum. Hassas ya da problemli ciltlere öneririm.
 

Sirab

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
22 Ağu 2022
Mesajlar
773
Duşa girdiğim zaman loreal saf kil detoks jeli (siyah olanı) ile yüzümü yıkıyorum cildime çok iyi geldi bilhassa yağlı ciltler için çok iyi.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Clarins peeling satın aldım Samsun 'da, müthiş bir şey. Yeşil şeritli olanından aldım, çok memnunum.
 
Üst