En Son İzlediğiniz Film

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
2009 yapımı Obsessed şimdi bitti. Konusu: Sharen ve Derek evli, mutlu, çocukludur. Derek bir şirkette üst düzey yöneticidir ve ortalık bu adam üzerine kırılmaktadır(yani aşırı rağbet görmektedir). Bir gün asistanı hastalanır ve yerine Lisa adında bir kadın alınır. Lisa, başlangıçta işini iyi yapan ve gayet çalışkan iken onun Derek'e olan hislerinin gittikçe değişmesi ile her şey birbirine karışır.
İdris Elba mükemmel rol yapmış, Ali Larter da iyi ama Beyonce çok kötü.
Senaryo cılız, yönetim bu cılız senaryo ile aynı paralelde.
Efendim bu filmi yeni nesil Fatal Attraction olarak tanımlayabiliriz. Yalnız bu yeni nesil olanı, eski nesil olanın kalitesinin pek gerisinde. Puanım 3/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
2002 yapımı Baskı/ One Hour Photo adlı film şimdi bitti. +18'lik bölümleri ben filmi ileri sararak izledim. Siz de öyle yapın.
Konusu: Sy bir fotoğrafçıda baskı ustası olarak çalışmaktadır. Onun kimsesi yoktur. Çocukluğunda babasının tacizine uğramış, aile hayatına-sevgiye ölümüne aç bir adamdır. Kendisine yıllardır fotoğraf tab ettiren bir aileye anormal derecede bağlanan Sy, bir süre sonra iyice raydan çıkar.
Müthiş bir gerilimi vardı, oyuncular çok iyi rol yaptı. Özellikle Robin Williams aşırı iyi rol yapmış. Bağcılar'da görev yaparken Emine Hoca'nın bir seminerinde hocam bizlere, yetişkinliğinde çocuk tacizcisi olanların büyük bölümünün, küçüklüğünde taciz geçmişi olduğunu anlatmıştı. Allah hepimizi korusun. Filme dönecek olursak, böyle geçmişi olan, aile hayatı-kız arkadaşı dahi olmamış bir garibin yaşamak için neler yaptığını-nelere tutunmaya çalıştığını görüyoruz. Yaptıkları doğru mu? Elbette değil, rehabilite olması için tedavi görmeliydi. Buna kendi istek duymalıydı...
Uzatmayayım, puanımı vereyim: 9/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
Molly's Game şimdi bitti. Konusu: Babası tarafından sevilmediğini, bir kenara itildiğini düşünen Molly, çok çalıştığı bir olimpiyat mücadelesinde kaza geçirir ve artık kayamaz. Babasının gözünden iyice düştüğüne kanaat getiren Molly, zekasını kullanarak poker oyunları düzenlemeye başlar. Bu işten iyice para kaldıran Molly'nin mafyanın dikkatini çekmesi uzun sürmez.
Öncelikle film mükemmeldi,puanım 10/10. İdris Elba'ya 10 puan fazladan veriyorum. Kurgu, senaryo, oyunculuklar, müzikler... Her şeyiyle çok iyiydi. Babanın evladına sahip çıkması çok güzeldi ve ben burada göz yaşlarımı tutamadım. Pek çok lezzeti içinde bulunduran bir film: Heyecan, gerilim, mutluluk, mutsuzluk, merak, duygusallık... Her şey var içinde. Ben çok ama çok beğendim.
 
K

kuzgun1984

Misafir
nabbeun-namja.jpg


Nabbeun Namja (Bad Guy)

Birçok filmini izlememe rağmen benim için yorumlanması en zor yönetmenlerden birisi Kim Ki - Duk..
Anlaşılmaz senaryolar değil söz konusu olan, size hazım sıkıntısı çektirtmesi.
Filmdeki karakterlerle empati kurmayı sürekli denetir size, ama hiçbir zaman hiçbir oyuncuyla bütünleşmenizi istemez aynı zamanda.
İrrite edici,hastalıklı (biyolojik bir hastalık değil) dramatik bir AŞK hikayesi. ''Stockholm Sendromu'' çok vurucu bir tema olarak işlenmiş.
Filmi hazmedemeyeceğinizi söyleyebilirim. Ama hiç unutmayacağınızın da garantisini veririm.
? / 10
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
I Feel Pretty şimdi bitti. Bir tombulun içindeki özgüveni bulması ile başlayan değişimi anlatan, biraz uçuk bir komedi filmi. Gereksiz sahneleri ileriye sararak izleyebilirsiniz. Çok özel, insanda değişik tatlar bırakan bir film değil. İnsanı gülmekten kıracak bir film de değil. Fena değil. İster tombul olun ister zayıf. Bu dünya için gerekli ve kıymetli olmasanız Allah sizi yaratmaz. Kendinize inanın. Başkalarının söylediklerini umursamayın. İnanın sizin yerinizde olamadıkları için evde kendilerini yiyorlar. Kendinize inanın.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
Nocturnal Animals.
Baş rolünde Jake Gylenhaal ve Amy Adams var. Türk insanı ve ABD insanı hakkında müthiş karşılaştırmalar yapabileceğiniz, iğrenç bir girişle başlayan film. Girişi ileri sarmak zorunda kaldım. Konusu: Edward ve Susan üniversite yıllarında aşık olup evlenirler. Susan bir süre sonra Edward gibi aşırı duygusal, kırılgan biriyle beraber olmaktan sıkılır. Atak olan Walker ile tanışır, Walker için eşi Edward'ı kapıya koyar. Bir zaman sonra Edward evlenir ve bir kızı olur. Bir gece Edward, eşi ve kızıyla gece yolculuğuna çıkar ve yaptıkları bir kaza, geri dönüşü olmayan korkunç olaylara sebep olur.
ABD insanını böyle filmlerde daha iyi tanıyorum. Film son derece gerçekçi. Filme puanım 8/10.
 

feba2008

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
3 Ocak 2020
Mesajlar
864
Salgın ( 2011 ) şuan gündemdeki korona virüs ile aynı sahneler aynı süreci bu filmde görebilirsiniz

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
Miss Sloane, politik-gerilim film türünün en ağa babalarından... Konusu: Elizabeth Sloane, amansız bir lobicidir. Kazanmak için en aşağılık şekillerde davranır, pis işlere bulaşır. Bir gün ABD'DE silah satışının yasallaşmasını ve buna bağlı olarak silah satmayı isteyen ateşli silah üreticileri Elizabeth ile görüşme yaparlar. Elizabeth onların kampanyasında yer almayı reddeder ve silahsızlanma kampanyası yürüten gruba katılır. İşler bu andan itibaren göze göz, dişe diş haline gelir. Jessica Chastain çok yetenekli bir oyuncu. Film, çok başarılı.Sondaki ters köşe de çok güzel. İzlemeniz tavsiye olunur. Puanım 10/10.
 

je sens la bohème

Eau de Parfum
Katılım
4 Ağu 2019
Mesajlar
225
Gerek deneysel işleriyle, gerek cesur ve piyasadan ayrı kafada filmleriyle sevdiğim bir yönemen, sevdiğim bir senaristtir Onur Ünlü. İtirazım Var filmi genel olarak din tüccarlarını ve simsarlarını hedef almış ve bir yandan polisiyenin içine düşerken bir yandan da imamın başına gelen şeylerle güldüğüm gayet güzel bir filmdi. Sonunda katilin kim çıktığına şaşıracağınız bir film. Klasik bir polisiyeden ziyade bolca eleştiri ve rest içeriyor ki Onur Ünlü'nün kendi filmlerine bile başka filmlerine gönderme yapması onu benim için ayırıyor. İzleyin derim vakit çok, coronadan öyle oturup film izliyorum kilo aldım :).
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
2015 yapımı Focus şimdi bitti. Nicky usta bir hırsız ve yeni tanıştığı Jessica bir çömez... Nicky, bu güzel kıza bildiklerini öğretirken aralarında hiç beklenmeyen bir yakınlaşma olur ve bu durum Nicky'i çok telaşlandırır; ayrılırlar. Olaylar bundan sonra yer yer komik, yer yer ters köşe bir hal alır.
Eğlenceli zaman geçirten, sevimli bir film. Ben beğendim. Margot Robbie ve Will Smith'in oyunculuk kimyası uymuş. Film gerçekçi olduğu izlenimini yarattı. Beğendim. 7/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
The İnvisible Man... Konusu: Cecilia, aslında ruh hastası olan dünyaca ünlü bir optik dahisi olan Adrian ile birliktedir. Adam aşırı zengindir ve Cecilia'nın her saniyesini kaydetmek üzere her yer kameralarla doludur. Cecilia bu anormal kontrollü hayattan bıkar ve bir plan yapar: Kız kardeşinin yardımıyla Adrian'ı terk eder. Bu terk ediş Cecilia'nın anasından emdiği sütü burnundan getirecektir. Cecilia rolündeki aşırı çirkin teyzeyi yok sayıyorum. Film çok iyiydi. Çok iyi zaman geçirdim. Ekşi Sözlük'teki yorumlara bakmayın, film şahane. Ama o baş roldeki saçma sapan oyuncu olmayaydı, baş yapıt olacaktı. İçinde gizem, korku, gerilim, merak, heyecan, aile sevgisi, tekinsizlik... Her şey vardı. Yalnız o çikolata renkli enişteden ben de istiyorum. Eşinin kardeşine-ailesine son derece saygılı, kibar, efendi bir adam. Hayırlısı...
 

ERGUN

Administrator
Yönetici
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
3,832
en son ''izlemeye çalıştığım film'' the irishman di. mükemmel oyuncu kadrosu ve yönetmenine rağmen ancak 2 saat dayanabildim. 3.5 saat bu kadar durağan bir film seyretmek tam bir işkence. 6/10 o da kadroya hürmetten. değilse 2 puan dahi etmez.
 

je sens la bohème

Eau de Parfum
Katılım
4 Ağu 2019
Mesajlar
225
Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok.
Onur Ünlü'nündür değişiktir bu film dedim bakayım dedim ama bana bile fazla değişik geldi.
Sonunda çok şeyler beklesem de öyle olmuyor sldjskjdksda :).
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
Daniel İsnt Real 'i bitirdim şimdi. Konusu: Luke, çok küçük yaşlarında, çok yalnız olduğu için hayali bir arkadaş yaratır. Bu hayali arkadaşı bir olayın sonunda hapsetmeyi başarır ancak yıllar sonra yine çok yalnız kalınca bu hayali arkadaşına ihtiyaç duymaya başlar. Ve hiç yapmaması gereken bir şey yapar.
Gereksiz bölümleri atlarsak, gerilimi gayet iyi bit film. Puanımızı verelim: 8/10.
 
U

ukiyo

Misafir
7. Koğuştaki Mucize.

Sinemadayken gidememiştim ama Netflix'e düşünce hemen izledim. Gerçi ağlamaktan izleyebildim mi ondan da emin değilim ya her neyse... Aras Bulut İynemli gözümde level atladı bu filmdeki oyunculuğuyla. Siz de imkanınız varsa izleyin mutlaka.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
Çikolata renkli iki oyuncunun-Martin Lawrence ve Will Smith- baş rolde olduğu Bad Boys 3'ü tamamladım. Martin Lawrence'nin boynunda devamlı taktığı haçıyla misyonerlik görevi yapması dışında ben bayıldım. Akıcı, eğlenceli, yer yer komik bir aksiyon. Sondaki ters köşe de güzeldi. Puan verelim 7/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,014
Night School 2018. Konusu: Teddy Walker, lise terk bir mangal çalışanıdır. Maddi ve ahlaki anlamda kendinden çok daha üstün bir kadınla beraberdir. Teddy, kadının karşısında ezik olmamak için ona bin bir yalan uydurur. En sonunda işinden de olan Teddy, güzel iş imkanı sunan yerlerin en az lise mezunu aradığını anlayınca lise diploması almak için akşam okuluna yazılır. Başta okuldan nefret eden Teddy, bir süre sonra okulla ilgili fikirlerini tamamen değiştirecektir.
-Çok komikti. Çikolata renklilerin komedi anlayışını seviyorum.
-Kevin Hart çok iyi oyuncu.
-Disleksi öğrenme güçlüğünün, komedi ögeleriyle beraber izleyiciye öğretilmesi-anlatılması çok güzeldi.
-Süresi de gayet iyi, film sizi asla sıkmıyor.
-Sadece Carrie karakterini sevmedim.
Puanım 8/10.
 

Metin_06

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2017
Mesajlar
1,080
La Casa De Papel 4. sezon bitti. 8 Bölümden oluşuyor, ilk 6 bölüm leş, son 2 bölümle bir sezonu kurtarmışlar (mı?) acaba?
 
Üst