Etkili yaz parfümü önerisi

Leto

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
705
Mancera Cedrat Boise olabilir.
Ya da cevrenizde kullanani yoksa yapistirin Dior Sauvage veya Bleu de Chanel gecin
 
K

kuzgun1984

Misafir
Teklifinizi gördüm attırıyorum Gio Essenza.

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gio essenza, performansıyla memnun etmesine rağmen orta notalardan itibaren hafiften çiğ yumurta kokusu almaya başlıyorum.içeriğindeki kalon notasının dengesiz kullanımının buna sebep olduğunu düşünüyorum. bu effecti hissetmiyorsanız şanlısınız.
azzaro chrome da da yine orta notalardan itibaren demir kokusu (metalik his değil sanki nota olarak eklenmiş direkt demir kokusu) alıyorum. bunu hissetmeyenler de yine şanslı grupta.
 

Crow

Eau de Cologne
Katılım
28 Ara 2016
Mesajlar
13
Azzaro Chrome özelikle çok sıcak havalarda tende harika bir kokuya dönüşüyor nota geçişleri şaşırtıcı düz ve sıradan bir yazlık kesinlikle değil bu geçişler tamamen farklı kokular kullanmış gibi bir his oluşturuyor bazı bölümlerinde zorlayıcı bir deneyim yaşatıyor hatta hiç sevmediğim sentetik yanları var ama o son tene oturmuş hali kullandığım sayısını hatırlayamadığım parfüme rağmen eşsiz bir koku o tende ışık gibi parlayan miskli odunsu tarifsiz son halini anlatmaya kelime bulmakta zorlanıyorum her parfüm sever denemeli


LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ezail

Pure Parfum
Katılım
22 Ara 2016
Mesajlar
682
Chanel Allure serisi özellikle bütçen ve kriterlerin açısından seni memnun edecektir ayrıca chpyre arkadaşın dediği şekilde yapabilirsin forumda gayet uygun fiyata çeşitli yazlık parçalar alıp deneme ile daha iyi sonuç alırsın sayğılar
 

Guns

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Eki 2018
Mesajlar
607
Bleu de Chanel parfum isteklerinizi karşılar ve bütçenize de uyar. Dior sauvage edt. diyecektim ama biraz piyasa olmuş bir koku artık.
 

Oguzhan26

Eau de Toilette
Katılım
21 May 2019
Mesajlar
128
mancera cedrat boise, armaf cdni ve dior sauvage edt. Bu ucu arasinda kaldim. Ucunden birini almak istiyorum hepsi de daha once kullandigim ve cok sevdigim kokular. Siz ne dersiniz acaba?
 

Ntmm22

Pure Parfum
Katılım
7 Kas 2018
Mesajlar
931
Bence genel beğeni oranı düşük değil, ama ortalama tüketici - genel beğeni kitlesine danışmak gerekir (forum dışına)
Müsadenizle, bence Niş parfümleri bilen biri için genel beğeni sayılacak bir parfüm, sadece designer parfüm kullananlar için belki begenilmeyebilir. Ama benim görüşüm yinede bu parfümün genel beğeniye uyduğu yönünde.
 
Üst