Eski Atari Salonları,Oyunlar ve Favori Karakterleriniz

cctaymaz

Eau de Toilette
Katılım
4 Şub 2020
Mesajlar
127
Valla acayip duygulandım be hakkaten ne güzel günlerdi. Çok güzel bir çocukluk geçirmişiz. Hiç unutamadıklarım ve en sevdiklerim Mustafa ve Contraydı.
 

RGPDBN007

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
16 Şub 2016
Mesajlar
1,069
Yıl 1995, Mortal Kombat da favorim Johnny Cage idi. Hele Finishim yazdığında ikili ve üçlü kafa koparma (ölümcül vuruş) dediğimiz vuruş yapınca acayip zevkliydi. Ateri salonunda üçlü kafa koparmak çok zordu. Seri ve çok hızlı olmak gerekiyordu. Yanılmıyorsam 2 ileri bir geri ya da 3 tane ileri şekilde Ateri koluna vurup yumruk tuşuna basıyorduk. Bunu yapabilene bazen Ateri salonu sahibi bedava jeton verirdi. Mustapha., Hannah bir Jack vardı oynadığımız oyunlar içinde. Street Fight da Roberts Vs Ryu
Yalan oldu hepsi. Gençliğim eyvah

JNY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

yasin koc

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
9 Şub 2018
Mesajlar
736
Commodore 64 amiga 500 Lara kutu Nintendo ile geçti gençliğim.

Eski lise defterlerimde mortal kombat comboları fatality leri animality ve frendship leri yazılıdır ve hala saklarım.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

junleon

Eau de Toilette
Katılım
14 Mar 2021
Mesajlar
92
Eskiden sokak aralarında çoçuklar rahat rahat oynardı. Atariye gitmek birlikte diğer mahallelere bisiklet sürmek. Çocukken bisikletime atlar ordan oraya mahalleleri dolaşırdım. Şimdiki nesil için imkansız. Türlü türlü belalar türedi sokaklarda. Çocuğun başına acaba ne gelir diye rahat bırakamıyoruz. Özellikle erkek çocukları özgüven kazanamıyor bu yüzden. Ülkede girişimcilik ruhu bu kadar yoksunsa sebepleri hep erken yaşlarda aranmalı. Muhtemelen gelecek nesil dahada içe dönük bir hayat tercih edecek.
 

yasin koc

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
9 Şub 2018
Mesajlar
736
bu bahsedilenler hep eskide kaldı ve artık daha istesekde o günlere dönemeyeceğiz ne kadar yaşatmaya calışsakta o güzel günler artık geri gelmeyecek. Maalesef çok üzücü.
 

timberwolf

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
16 Ocak 2021
Mesajlar
1,006
Belki burada konuşulanlar kadar eski değil ancak Football Manager 2008'in yeri bende ayrıdır. Birçok kişi genelde CM serisinden bir oyun sevmiştir bu klasmanda. Ancak maç motoru olsun ekstraları olsun o günün şartlarına getirdiği yenilikler olsun bu oyuna bağlanmıştım bir kere ve bu oyunun hangi serisine başlarsam başlayım (isterse FM 14 olsun) günün sonunda yine de bu oyuna geri dönmüş bulurdum kendimi. Oyunumdaki 13. senem, halen de arada canım sıkıldığında açar oynarım, kaç kariyer açtım kaç kariyer bitirdim kaç taktik yarattım kaç yetiştirdiğim oyuncumun emekliliğine şahit oldum inanın hatırlamıyorum. Bu oyuna dair hatırladığım en iyi şey bu oyuna başladığım ilk günlerde nasıl büyülendiğim nasıl kendimden geçtiğimdir. Hey gidi hey... öyle bir geçer zaman ki.
 

M-rah

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
17 Mar 2015
Mesajlar
1,132
Çocukluğum atari salonlarında geçti bütün oyunları oynadım ve bitirdim, bununlada kalmadım evime aldığımı segaların gameboyların haddi hesabı yok. :)
 

Çepete

Extrait de Parfum
Katılım
15 Ocak 2022
Mesajlar
355
images-1.jpeg


bu oyunu oynayan varmı
 

cecilia

Eau de Parfum
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
196

Rockatansky

Eau de Parfum
Katılım
22 Mar 2023
Mesajlar
257
Zamanında double dragon 2 vardı.Ben ondaki vuruş ve adam dövme hissini çok az oyundan almışımdır.Diğer ikisi de Cadillac&Dinosaurs ve Punisher.Bir de ilk çıkan prince of persia tam bir başyapıttı.
Metal Slug 2 ise absürt yapısı ve finalindeki kurtuluş günü sahnesiyle hala kahkaha attırır.
 

Acemiburun

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
1 Ocak 2021
Mesajlar
457
Vay bee..
Ben playstation çocuğuyum, crash bandicoot yazayim da kendimi bir kez daha genç hissedeyim..
 

hector34

Eau de Cologne
Katılım
28 Haz 2023
Mesajlar
61
Aah ah desmeyin yarami..94 yilinda okuldan kaçıp kaçıp atari salonuna giderdim.. işi iyice abartmisim ki 3 ay okula gitmemişim,oyuna dalmışım :) sonra sinifta kaldim.babamdan ilk ve tek kez o zaman dayal yemiştim..o da pek hizli vurmamisti..annem sağolsun günaşırı döverdi :)
 
Üst